Landsmøtet 2024

Molde er en gammel og vakker by. Som administrasjonssted for Møre og Romsdal er det et naturlig midtpunkt for stor aktivitet i fylket på Nord-Vestlandet. Det er her vi skal ha vårt landsmøte i 2024!

Du og jeg trenger det

Å delta på årets konferanse er viktig. Det er viktig for hver enkelt av oss, og det er viktig for hele organisasjonen. De langsiktige strategiske beslutningene blir tatt her på årsmøtet. Og du som medlem vil reise oppmuntret hjem igjen. Vi har fått tilgivelse, vi har fått en tjeneste, vi er Guds medarbeidere, og vi har en stor oppgave foran oss. Vi trenger inspirasjonen, undervisningen, treningen, visjonen og, ikke minst, vi trenger relasjonene!

Spesielle gjester

Som taler til bibelundervisning har vi fått Ola Honningdal Grytten. Ola er professor i økonomisk historie ved Norges handelshøyskole (NHH) i Bergen. Han har vært spesialrådgiver for Norges Bank og professor II ved NTNU Ålesund. I tillegg har han vært medlem av beredningsgruppe for Sveriges Riksbank. Han har forsket på Hans Nielsen Hauges og haugianismens innvirkning på norsk næringsliv, og han har videre skrevet en rekke bøker i bedriftshistorie og om bankhistorie. Han har deltatt i et ekspanderende internasjonalt arbeid innen Frelsesarmeen og er medlem og leder for en rekke styrer i næringslivet og frivillige organisasjoner. 

Kevin B. Keck, International Vice President, kommer som representant fra det internasjonale styret i TGI. Kevin har vært entreprenør innen boligbygging de siste 30 årene. Han ble Gideonitt i 2001 og har hatt mange verv, reist til mange land og deltatt på mange bibelblitz’er i ulike roller i TGI. Kevin vil tale noe under sesjonene på dagtid, og være hovedtaler på pastorbanketten fredag kveld.

Sammen med Kevin kommer også International Chaplain, Grady Phillips. Han er med som en del av sin opplæring til rollen i det internasjonale styret.

Til slutt kommer også Deena Hubler, International Auxiliary President fra det interna- 6 GIDEONBLADET NR 4 - 2023 sjonale damestyret, som også vil bidra med ulike innslag gjennom konferansen.

Styret jobber med å få på plass sangere som skal lede oss i sang og underholde.

Molde

For meg som østlending er naturen voldsom. Vi er jo vant til kun noen bakketopper og flate jorder, ispedd noen små tjern her og der. Molde er veldig annerledes, med sine høye fjell og dype fjorder.

Et av de byggene som skiller seg ut er Scandic Hotels Seilet. Et 16-etasjers høyt hotell som ble åpnet i 2002, med panoramautsikt til Romsdalsalpene. Store deler av hotellet står på påler i sjøen.

Som konferansehotell for Landsmøtet har vi booket Scandic Seilet. Her vil vi bo sentralt i kort avstand til sentrum. Med fantastisk utsikt både fra rom og frokostrestaurant, var hotellet det naturlige valget for vår årlige konferanse.

Turistattraksjoner

De mest besøkte turistattraksjonene inkluderer Aker stadion, Molde domkirke, rådhuset med statuen Rosepiken, Reknesparken og Romsdalsmuseet, Kongebjørka med Fredslunden, Hjertøya og ikke minst utsiktspunktet Varden.

I tillegg nyter Molde godt av nærliggende turistattraksjoner som Trollstigen, Trollveggen, Atlanterhavsvegen, Raumabanen, Ergan kystfort, flere helleristninger samt de fraflyttede fiskeværene Bjørnsund og Håholmen.

Adkomst

Molde lufthavn, Årø, ligger kun 5 kilometer øst for byen.

Påmelding

Vær gjerne tidlig ute med påmelding. Du kan fylle ut skjemaet under å registrere din påmelding direkte. Du kan også sende en e-post til post@gideon.no eller ringe 67 13 95 20. Ved påmelding betales 150 kr pr. person i påmeldingsavgift. Husk at det lønner seg å bestille reise tidlig, for å få en god pris på fly- og togbiletter.

Vi ses i Molde!

Påmelding til landsmøte 2024

Scandic Hotels Seilet i Molde, 28.-30. juni 2024


Kontaktinformasjon
Legg til en tilDeltagelse

Deltar på årsmøte lørdag:


PÅMELDINGSFRIST

Mandag 8. april

 

PÅMELDINGSGEBYR

Per voksen deltaker, kr. 150,-

Sendes konto # 8200.01.39935 eller VIPPS 19938

Viktig at det merkes: Landsmøtet

 

The Gideons International in Norway Malmskriverveien 4 - 1337 Sandvika - 67139520 - post@gideon.noKontakt oss

The Gideons International in Norway

Malmskriverveien 4, 
1337 Sandvika, Norway

Telefon: 67 13 95 20

post@gideon.no

org.nr: 969 960 702

Kontonr: 8200.01.39935

Vipps: 19938

Styremedlem

Powered by Cornerstone