Landsmøtet 2024

Molde er en gammel og vakker by. Som administrasjonssted for Møre og Romsdal er det et naturlig midtpunkt for stor aktivitet i fylket på Nord-Vestlandet. Det er her vi skal ha vårt landsmøte i 2024!

Å delta på årets konferanse er viktig. Det er viktig for hver enkelt av oss, og det er viktig for hele organisasjonen. De langsiktige strategiske beslutningene blir tatt her på årsmøtet. Og du som medlem vil reise oppmuntret hjem igjen. Vi har fått tilgivelse, vi har fått en tjeneste, vi er Guds medarbeidere, og vi har en stor oppgave foran oss. Vi trenger inspirasjonen, undervisningen, treningen, visjonen og, ikke minst, vi trenger relasjonene!

Program - «Alt til Guds ære» (1 Kor 10:31)

Torsdag 27. Juni 2024

Den sosiale delen av programmet starter allerede på torsdagen.

  • Fra kl 17:00 vil det bli arrangert en guided busstur langs Atlanterhavsveien inkludert middag på en restaurant på veien. Planlagt retur ca kl 22:00. Guide er en lokal Gideonitt. Bussturen pluss middag vil koste ca 600 kr per person.

Fredag 28. Juni 2024

  • Registering vil være åpen fra kl 9:00 på fredag.
  • Det vil være formannsmøte fra kl 10:00 for kontaktpersoner og ledere i de ulike avdelingene.
  • Hovedprogrammet starter med lunsj kl 12:00 og Landsmøteåpning kl 13:00.
  • På kvelden, fra kl 18:30 vil det være Pastorbankett.

Lørdag 29. Juni 2024

  • Første fellessesjon på lørdag starter kl 9:00.
  • Selve Årsmøtet begynner kl 14:00
  • Festmiddag og -møte med etterfølgende minikonsert starter kl 18:00.

Søndag 30. Juni 2024

  • På søndag er det avreise etter frokost.
  • Det vil bli holdt Gideonpresentasjoner i enkelte menigheter i området.

Spesielle gjester

Som taler til bibelundervisning har vi fått Ola Honningdal Grytten. Ola er professor i økonomisk historie ved Norges handelshøyskole (NHH) i Bergen. Han har vært spesialrådgiver for Norges Bank og professor II ved NTNU Ålesund. I tillegg har han vært medlem av beredningsgruppe for Sveriges Riksbank. Han har forsket på Hans Nielsen Hauges og haugianismens innvirkning på norsk næringsliv, og han har videre skrevet en rekke bøker i bedriftshistorie og om bankhistorie. Han har deltatt i et ekspanderende internasjonalt arbeid innen Frelsesarmeen og er medlem og leder for en rekke styrer i næringslivet og frivillige organisasjoner. 

International Vice President, Kevin B. Keck, kommer som representant fra det internasjonale styret. Han er eier av et entreprenørfirma innen boligbygging. Kevin ble Gideonitt i 2001 og har hatt mange verv, reist til mange land og deltatt på mange bibelblitzer i ulike roller i TGI. Kevin vil tale noe under sesjonene på dagtid, og være hovedtaler på pastorbanketten fredag kveld.

Sammen med Kevin kommer også International Chaplain, Grady Phillips. Han er med som en del av sin opplæring til rollen i det internasjonale styret.

International Auxiliary President, Deena Hubler kommer som representant fra det internasjonale Auxiliarystyret. Hun jobber fulltid som leder av Dubois County CASA, som forsvarer misbrukte og forsømte barn i rettssystemet. Deena og hennes mann, Bob, ble medlemmer av Gideon i 2004, etter å ha bedt om en tjeneste hvor de kunne tjene sammen. Hun er takknemlig for at Gud valgte å kalle dem til en tjeneste hvor de får være med å nå verden med Jesu Kristi evangelium. Deena vil bidra med ulike innslag gjennom konferansen.

Sanger til Landsmøtet dette året er Bjørn Aslaksen.

Molde

For meg som østlending er naturen voldsom. Vi er jo vant til kun noen bakketopper og flate jorder, ispedd noen små tjern her og der. Molde er veldig annerledes, med sine høye fjell og dype fjorder.

Et av de byggene som skiller seg ut er Scandic Hotels Seilet. Et 16-etasjers høyt hotell som ble åpnet i 2002, med panoramautsikt til Romsdalsalpene. Store deler av hotellet står på påler i sjøen.

Som konferansehotell for Landsmøtet har vi booket nettopp Scandic Seilet. Her vil vi bo sentralt i kort avstand til sentrum. Med fantastisk utsikt både fra rom og frokostrestaurant, var hotellet det naturlige valget for vår årlige konferanse.

Turistattraksjoner

De mest besøkte turistattraksjonene inkluderer Aker stadion, Molde domkirke, rådhuset med statuen Rosepiken, Reknesparken og Romsdalsmuseet, Kongebjørka med Fredslunden, Hjertøya og ikke minst utsiktspunktet Varden.

I tillegg nyter Molde godt av nærliggende turistattraksjoner som Trollstigen, Trollveggen, Atlanterhavsvegen, Raumabanen, Ergan kystfort, flere helleristninger samt de fraflyttede fiskeværene Bjørnsund og Håholmen.

Adkomst

Molde lufthavn, Årø, ligger kun 5 kilometer øst for byen.

Påmelding

Vær gjerne tidlig ute med påmelding. Du kan fylle ut skjemaet under å registrere din påmelding direkte. Du kan også sende en e-post til post@gideon.no eller ringe 67 13 95 20. Ved påmelding betales 150 kr pr. person i påmeldingsavgift. Husk at det lønner seg å bestille reise tidlig, for å få en god pris på fly- og togbiletter.

Vi ses i Molde!

Kontakt oss

The Gideons International in Norway

Malmskriverveien 4, 
1337 Sandvika, Norway

Telefon: 67 13 95 20

post@gideon.no

org.nr: 969 960 702

Kontonr: 8200.01.39935

Vipps: 19938

Styremedlem

Powered by Cornerstone