Gi en gave

Du kan være med å utgjøre en forskjell

Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti. Sal 119,105

Det er ikke noe som er mer kraftfullt og mer livsforvandlende enn evangeliet. Når mennesker får et møte med Jesu Kristi kjærlighet gjennom hans ord, blir deres liv helt forvandlet. Ved å gi en gave til Gideon vil dine penger omsettes til nytestamenter, slik at flere får et møte med Jesus.

The Gideons International in Norway er godkjent som en organisasjon for skattefrie gaver. For 2022 er det skattelette for gaver inntil totalt 25.000 kroner på et år. Dette er en ekstra klapp på skulderen fra staten til oppmuntring for glade givere. Skattereduksjonen kommer automatisk på den ferdigutfylte selvangivelsen fra skattemyndighetene.

Du kan velge å gi en engangssum eller månedlig. 

Mange av våre over 200 land har selv lite midler og er avhengig av penger fra andre land for å nå ut med evangeliet. En stor andel av gavene går uavkortet til trykking av bibler og nytestamenter for internasjonal bibelspredning. 

Det er ennå mange i Norge som ikke kjenner Jesus som sin personlige frelser. Gi en gave til arbeidet i Norge som sikrer at vi kan trykke nytestamenter, og at vi når ut med evangeliet til de som ennå ikke er nådd. Alt overskudd vil gå til internasjonal bibelspredning.

Trykk på ønsket formål under for gi en gave

Kontakt oss

The Gideons International in Norway

Malmskriverveien 4, 
1337 Sandvika, Norway

Telefon: 67 13 95 20

post@gideon.no

org.nr: 969 960 702

Kontonr: 8200.01.39935

Vipps: 19938

Styremedlem

Powered by Cornerstone