Gaver til Gideonarbeidet

Investering for fremtiden

For å bygge noe stort må vi først bygge et sterkt fundament!

Vårt mål er å dele budskapet om Jesus med alle mennesker. Som giver til Gideonarbeidet er du med å på jobben vi gjør for å nå dette målet.

Det er mange idéer og ønsker om ting vi har planer om å gjøre. Vi vil oppdatere mye av det materialet vi allerede har, i tillegg til å lage nytt. Vi vil lage helt nye hjemmesider som er skreddersydd for vår misjon som misjonsorganisasjon. Dette vil gjøre det enklere for både nykommere og trofaste støttespillere – inkludert deg – å engasjere seg på en meningsfull måte.

Planen er også å fortsette med rundreiser til alle våre avdelinger landet rundt! Vi ønsker å lære av avdelinger som blomstrer, gi en hjelpende hånd til avdelinger som kanskje har mistet litt glød, og ikke minst, å spre vårt budskap til områder som ennå ikke har fått høre det. Vi ønsker å ha et større fokus på Auxillaries rolle og bidrag i organisasjonen, rekruttere yngre medlemmer, bli mer synlige på sosiale medier og legge til rette for hyppig og inspirerende oppdateringer fra inn og utland gjennom nyhetsbrev på e-post. Og dette er bare begynnelsen!

Nå, her er den viktige delen: Vi er helt avhengige av støtten fra fantastiske mennesker som deg. Tanken på å ha deg med på laget er en skikkelig drivkraft for oss. Ditt bidrag – uansett størrelse – vil faktisk spille en direkte rolle i alt dette. Pengene du gir vil gå rett inn i å finansiere avdelingsbesøk, gi nytt liv til våre digitale plattformer, trykke materiale som gir håp, og hjelpe oss til internasjonal trening, fellesskap, inspirasjon og erfaringsutveksling.

Kontakt oss

The Gideons International in Norway

Malmskriverveien 4, 
1337 Sandvika, Norway

Telefon: 67 13 95 20

post@gideon.no

org.nr: 969 960 702

Kontonr: 8200.01.39935

Vipps: 19938

Styremedlem

Powered by Cornerstone